فضاهای شهری به عنوان تجلی گاه کالبدی شهر باید نیازهای اجتماعی شهروندان را برآورده ساخته و بسترهای لازم را در دسترسی و تامین خدمات مورد نیاز استفاده کنندگان فراهم سازد.در شرایط دنیای امروز دستیابی به یک جامعه پایدار و عادلانه، بدون مشارکت و حضور فعال زنان امکان پذیر نیست و این حضور پذیری ارتباط تنگاتنگی […]
فضاهای شهری به عنوان تجلی گاه کالبدی شهر باید نیازهای اجتماعی شهروندان را برآورده ساخته و بسترهای لازم را در دسترسی و تامین خدمات مورد نیاز استفاده کنندگان فراهم سازد.
در شرایط دنیای امروز دستیابی به یک جامعه پایدار و عادلانه، بدون مشارکت و حضور فعال زنان امکان پذیر نیست و این حضور پذیری ارتباط تنگاتنگی با فضاهای شهری دارد در همین راستا تمامی فعالیتهای اقتصادی و عمرانی در سطح شهر باید با توجه به اهمیت مسائل اجتماعی انجام شود زیرا رعایت آن تاثیر مهمی بر کاهش آسیبهای اجتماعی دارد.
همچنین موضوع امنیت، رشد و سلامت کودکان در کلان شهر اهواز به دلایل متعددی از قبیل تراکم جمعیت، نوع بافت مسکونی و آپارتماننشینی بیش از پیش نیاز به فضاهای عمومی استاندارد را نمایان ساخته است. در واقع فضاهای عمومی از قبیل معابر، کوچهها، میادین، پارکها و زمینهای بازی، عرصهای برای اجتماعی شدن کودکان محسوب میشوند. با توجه به این ضرورت، در سالهای گذشته و در دیگر استان ها و شهرها ، برنامههایی تحت عنوان شهر دوستدار کودک برای حضور، رشد و مشارکت خلاقانه کودکان در فضاهای شهری مطرح گردید.
و این مهم:
در شهر اهواز تنها در صورتی امکانپذیر است که دستگاههای اجرایی تعاملی جدی و اقداماتی همسو با برنامه های شهرداری ها و سازمان های مرتبط را داشته باشند.
یادداشتی از سرکارخانم جواهر لطیفی
کارشناس ارشد اقتصاد انرژی
کارشناسی مهندسی صنایع
کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز
- منبع خبر : https://gozareshejonob.ir/?p=760